bizihub- sustinem afacerile locale


Soluții de promovare pentru Afaceri. Creștem vizibilitatea Brandului

Comunitatea noastră vă oferă o suită de soluții media și online pentru promovare digitală cu ajutorul unui mix de expunere media: Televiziune, Comunitate online  & Networking și Evenimente.

Soluții de promovare pentru afaceri mici

Dacă ești la început de drum și nu ai bugete pentru PR sau Media, dar vrei să-ți spui povestea și vrei să afle despre produsele și serviciile tale o nouă audiența platforma noastră te poate ajuta. 

Aceasta audiență se poate transforma în posibili clienți sau parteneri. 

Vizibilitate extinsă pentru Branduri și Companii

Dacă sunteți în cautarea de noi strategii de comunicare, promovare și vizibilitate integrată vă propunem o serie de instrumente integrate care să lucreze în favoarea Brandului vostru. 

Sprijinim Antreprenoriatul din România

Nu este suficient să ai un produs bun dacă publicul tău nu știe ca există! 

Comunitatea noastră organizează evenimente online și offline pentru afacerile din platfromă pentru a facilita networking-ul de business!

Testimoniale

"O inițiativă excelentă, un suport extrem de binevenit în această perioadă pentru companiile locale! Felicitări echipei!"
Miruna Mihailovici
PR&Communication Specialist @Global Communication Group
O excelentă ocazie de promovare a fost înscrierea în BiziHub, dar și posibilitatea oferită de BiziLIVE TV de a continua seria de emisiuni live online, la o calitate excelentă. Astfel, în ciuda tuturor restricțiilor, prezențele media și activitățile educaționale au continuat pentru organizația noastră
Corina Popa
Fondatoarea Școlii de Gramatică
"Colaborarea cu BiZIHUB/BIZILIVE este o experiență mai mult decât placută, cu rezultate masurabile – creșterea traficului pe site(16% dintre vizitatori au fost aduși de la BIZIHUB.ro), promovare gratis prin mai multe medii(articole scrise, interviuri, etc), sfaturi one to one. Felicitări și mulțumesc"
Mădălina Precup
Fondator 10PM Marketing Agency
’Inovativi și deschisi catre nou, colaborari, oportunitați... O placere sa ai de-a face cu ei!
Ozana Giușcă
Founder at BeYou.BeFree Romania

Au scris despre noi

news

Platforma online BiziHub.ro oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă, fie că sunt producători, furnizori sau distribuitori. Astfel, aceștia pot găsi clienți noi. Măsura vine pentru sprijinirea afacerilor locale, în contextul coronavirusului.

news

Coronavirus | Directorul online Bizihub, ocazie de promovare gratuită pentru IMM-uri. Bizihub este o platformă avansată, detaliată și extinsă, care permite clienților să identifice rapid afacerile, să afle mai multe informații și să între în contact direct cu reprezentanții acestora.

NEWS

Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, directorul online BiziHub.ro, oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă. ”Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”,

FAQ

Întrebări frecvente

Bizihub.ro este o platformă națională online de tip agregator care facilitează afacerilor un mediu activ de promovare fiind într-o creștere continuă și oferă clienților prin recenzii și recomandări un mediu integru și neutru unde își pot lua cele mai bune decizii de cumpărare pentru bunuri și servicii.

Există numeroase modalități de promovare online, dar acestea necesită bugete substanțiale. Listarea afacerii la directorul online Bizihub este gratuită, dar există totuși posibilitatea apariției unor costuri adiționale pentru firmele care doresc campanii speciale de reclamă sau promovare prin campanii de reclamă directă (biziADS)  în secțiunile site-ului. Se discută punctual pe fiecare campanie! Aceasta nu vă înpiedică să va listați firma chiar azi GRATUIT.

Clienții BiziHUB își decid bugetele, secțiunile unde apar reclamele și strategia de promovare. Modulul biziAds poate fi utilizat pentru o gamă mai largă de obiective. Un obiectiv poate fi creșterea vizibilității și mai multă expunere în comunitate. Un alt obiectiv ar fi creșterea vânzărilor.

Modulul biziAds mai poate fi utilizat și pentru promoavarea locală a locațiilor noi, ex: restaurante, florării sau cafenele la un cost mic fix / click predictibil și eficient.

Modulul și functionalitățile acestuia, pot fi accesate din contul de client de către toți partenerii platformei. În câțiva pași, firmele din platformă își pot crea propria campanie de reclame, stabilindu-și propriul buget și secțiunile din site unde își doresc să apară reclamele. 

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri, este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online. ”În doar 60 de secunde îți poți crea un microsite în platformă, completând formularul de adăugare firmă.

Platforma online Bizihub.ro permite utilizatorilor să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite. Acest lucru este foarte util afacerilor locale, deoarece clienții nu știu să caute afacerea sau serviciile de care au nevoie, după numele companiei. Dacă adăugați informațiile complete ale afacerii, cresc șansele de a fi găsiți, chiar și de clienții care nu caută în mod express afacerea dumneavoastră

Începând cu luna mai 2020, dezvoltatorii platformei au lansat un serviciu de promoții prin cupoane de reduceri, special pentru clienții și vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispoziția companiilor listate în platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare prin promoții activate prin cupoane, direct în platformă.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu si pot determina mai rapid vizitatorii sa plaseze o comanda ca sa beneficieze de reducerile de pret.

Indiferent de tipul reducerii, fiecare cupon generat de comercianții din platformă poate fi folosit pentru a oferi clienților beneficii diferite.

Da poți aduaga GRATUIT din contul tău de client evenimente online( webinarii), offline pentru diverse ocazii. Fie că deschizi azi sau vrei să lansezi un nou produs sau un nou serviciu postează gratuit un eveniment și noi vom anunța comunitatea prin email sau sms. 

Hai și tu alături de cele 1200 de companii

Împreună putem trece mai ușor această perioadă! Dacă fiecare își face partea putem traversa această perioadă cu rezultate foarte bune și cu clienți mulțumiți.

Nu este suficient să ai un produs sau serviciu bun dacă publicul tău potențial nu stie ca există!

Hai în comunitate