Platforma Bizihub ofera servicii integrate de promovare, comunicare, branding si generare de trafic online pentru afaceri locale.

Marketing orientat catre Profit 

Cu peste 300 de afaceri listate in platforma lunar, stim cum sa va promovam afacerea pentru rezultate si profit. 80% din campaniile de promovare si comunicare setate in platforma aduc imediat rezultate.

Clienti de Calitate

Clientii Bizihub cauta experiente noi, dar sunt fideli locurilor pe care le iubesc. Acestia petrec mai mult timp la afacerile locale cu servicii si produse excelente si recomanda locuri preferate prietenilor.

Reputatie Online

Imbunatatiti-va prezenta online si conectati-va cu clientii de pe pagina dvs. Bizihub. Generati oferte, anunturi, cupoane si gestionati rezervarile online. Incurajati clientii sa adauge recenzii.

Solutii de promovare online, media, offline & networking

Vezi cum poate lucra Bizihub pentru Afacerea ta

Iti oferim o suita de servicii integrate pentru comunicare, marketing online si branding

Solutii Concepute pentru Afaceri Locale 

Descoperiti suita noastra de solutii pentru marketing online, comunicare si promovare, care va pot creste semnificativ nivelul de expunere al afacerii, baza de clienti si traficul online

Promovare directa preparate

Cresteti gradul de expunere, accesati meniul online si adaugati preparate, acceptati comenzi si rezervari online. Puteti introduce si serviciile de livrare. Nu aveti costuri de tranzactionare pentru comenzile primite pe platforma.

Mai mult trafic

Cresteti gradul de expunere al clinicii, salonului sau locatiilor dvs. cu ajutorul modulului de programari online din platforma. Activati modulul de programari. Activati o campanie cu anunturi sau vouchere pentru a va creste traficul pe site-ul Dvs.

Marketing national

Cresteti gradul de awareness local si national al locatiilor dvs., activati cupoanele de reduceri, anunturile de sezon si geo-locatia.

Evenimente

Organizam peste 90 de evenimente anual. Evenimentele au urmatoarele tematici: business, cultura, dezvoltare de cariera sau personala. Ne-au fost invitati la evenimente peste 5000 de participanti anual. Va invitam sa descoperiti evenimentele comunitatii

Marketing local

Cresteti nivelul de reputatie online al afacerii dvs. Activati geo-locatia, raspundeti in avans la cele mai frecvente intrebari ale clientilor si vizitatorii platformei va vor cauta. Activati solutiile de fidelizare din platforma.

Comunitate

Comunitatea se bucura de o platforma comuna cu solutii integrate. Aveti acces la evenimente, grupuri de studiu, newsfeed, articole și conținut media pentru business.

Televiziune digitala

De Luni până Vineri BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.
Audienta BiziLIVE TV a depasit in 2020 5,8 Mil de spectatori.

Networking Online & Offline

Participă la intâlnirile comunitații, conectează-te online cu membrii comunității și extinde-ți rețeaua profesională. Peste 4000 de membri așteaptă să vă cunoască

Fidelizare

Cresteti gradul de fidelizare online al produselor dvs. cu ajutorul campaniilor nationale de vouchere si deal-uri personalizabile. Redirectionati traficul din pagina dvs. catre site-ul propriu.

Bizihub va ofera solutii si intrumente pentru marketing online 

Avem tot ce este necesar pentru a derula o campanie de succes.

Atrageti-va Clientii

Derulati in pagina dvs. campanii cu anunturi, cupoane, vouchere si campanii (PPC) pay-per-click, direct din panoul de administrare. Fara costuri in avans. Platiti doar cand reclamele primesc click-uri. Ajungeti instant in topul cautarilor din site.

Business Analytics

Optimizati promotiile si aflati mai multe despre comportamentul clientilor. Monitorizati feedback-ul cu instrumentele intuitive de gestionare a campaniilor din Panoul de Administrare.

Marketing Tips

Accesati sectiunile Marketing si Centrul de Resurse pentru intreprinderi mici si aflati cele mai noi sfaturi, idei, trucuri si studii de caz, pentru a va dezvolta afacerea. Gasiti o serie de interviuri video cu cei mai buni specialisti de business din Romania.

Corina Popa

Fondator Scoala de Gramatica

O excelentă ocazie de promovare a fost înscrierea în BiziHub, dar și posibilitatea oferită de BiziLIVE de a continua seria de emisiuni live online, la o calitate excelentă. Astfel, în ciuda tuturor restricțiilor, prezențele media și activitățile educaționale au continuat.

Miruna Alaya

PR&Communication Specialist @Global Communication Group

O initiativa excelenta, un suport extrem de binevenit in aceasta perioada pentru companiile locale! Felicitari echipei!

Va doriti mai multa vizibilitate pentru afacerea dvs?

Iti oferim o suita de servicii integrate pentru comunicare, marketing online si branding

Cum functioneaza Bizihub? Curs Gratuit

Afla de la webinar cum poate lucra platforma Bizihub.ro pentru afacerea ta