Bizihub ajută firmele să fie mai vizibile în mediul online și sprijină clienții pentru decizii mai bune de cumpărare.

Suntem o comunitate independenta de antreprenori, jurnalisti, consultanti, avocati, experti contabili, voluntari si traineri care ne-am propus sa sutinem afacerile locale din Romania aflate intr-o dificultate majora datorita crizei provocate de virusul COVID-19 CoronaVirus.

FAQ

Întrebări frecvente

Bizihub.ro este o platformă națională online de tip agregator care facilitează afacerilor un mediu activ de promovare fiind într-o creștere continuă și oferă clienților prin recenzii și recomandări un mediu integru și neutru unde își pot lua cele mqi bune decizii de cumpărare pentru bunuri și servicii.

Există numeroase modalități de promovare online, dar acestea necesită bugete substanțiale. Listarea afacerii la directorul online Bizihub este gratuită, dar există totuși posibilitatea apariției unor costuri adiționale pentru firmele care doresc campanii speciale de reclamă sau promovare prin campanii de reclamă directă (biziADS)  în secțiunile site-ului. Se discută punctual pe fiecare campanie! Aceasta nu vă înpiedică să va listați firma chiar azi GRATUIT.

Clienții BiziHUB își decid bugetele, secțiunile unde apar reclamele și strategia de promovare. Modulul biziAds poate fi utilizat pentru o gamă mai largă de obiective. Un obiectiv poate fi creșterea vizibilității și mai multă expunere în comunitate. Un alt obiectiv ar fi creșterea vânzărilor.

Modulul biziAds mai poate fi utilizat și pentru promoavarea locală a locațiilor noi, ex: restaurante, florării sau cafenele la un cost mic fix / click predictibil și eficient.

Modulul și functionalitățile acestuia, pot fi accesate din contul de client de către toți partenerii platformei. În câțiva pași, firmele din platformă își pot crea propria campanie de reclame, stabilindu-și propriul buget și secțiunile din site unde își doresc să apară reclamele, spun reprezentanții companiei.

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri, este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online. ”În doar 60 de secunde îți poți crea un microsite în platformă, completând formularul de adăugare firmă.

Platforma online Bizihub.ro permite utilizatorilor să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite. Acest lucru este foarte util afacerilor locale, deoarece clienții nu știu să caute afacerea sau serviciile de care au nevoie, după numele companiei. Dacă adăugați informațiile complete ale afacerii, cresc șansele de a fi găsiți, chiar și de clienții care nu caută în mod express afacerea dumneavoastră

Începând cu luna mai 2020, dezvoltatorii platformei au lansat un serviciu de promoții prin cupoane de reduceri, special pentru clienții și vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispoziția companiilor listate în platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare prin promoții activate prin cupoane, direct în platformă.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu si pot determina mai rapid vizitatorii sa plaseze o comanda ca sa beneficieze de reducerile de pret.

Indiferent de tipul reducerii, fiecare cupon generat de comercianții din platformă poate fi folosit pentru a oferi clienților beneficii diferite.

Cum iți listezi firma gratuit

Cum iți listezi firma în 3 pași simpli?

 

1- Completeaza formularul de listare al companiei
Din panoul de control iti poti adminstra profilul, clientii, ofertele, discounturile, cupoanele si reclamele.

2- Promovare online
Noi ne ocupam de promovarea afacerii tale pentru a atrage clientii potriviti pentru produsele si serviciile tale

3- Conversii
Transforma vizitatorii in clienti fideli oferindu-le oferte si promotii atractive