Cum activez reclamele BiziADS?

Funcționalitatea este disponibilă de azi 24.09.2020 pentru firmele listate în platformă, indiferent de abonamentul ales.

Functionalitatea poate fi activată chiar și pentru abonamentul “Start”. Pași de urmat: Funcționalitatea este disponibilă de azi, ea se identifica ușor dupa nume în panoul de administrare. (BiziAds)

biziads tutorial
biziads tutorial

Pași de urmat:

1.Selectați BiziAds

2. Adaugați o Campaniei

3. Selectați locația sau firma pe care doriți să o promovați

4.Adaugați bugetul dorit pentru campanie

5.Selectați secțiunile din site unde doriți să apară reclamele

6.Selectați metoda de plată ( transfer bancar)

7. Acceptați termenii și condițiile

8. Click pe butonul din drepata jos ( Comanda Acum )

În maxim 24h un admin vă va aproba Campania si va incarca creditul in contul Dvs.

Urmariti si tutorialul video

Ce este si cum mă poate ajuta funcționalitatea BiziAds?

Clienții BiziHUB își decid bugetele, secțiunile unde apar reclamele și strategia de promovare. Modulul biziAds poate fi utilizat pentru o gamă mai largă de obiective. Un obiectiv poate fi creșterea vizibilității și mai multă expunere în comunitate. Un alt obiectiv ar fi creșterea vânzărilor.

Modulul biziAds mai poate fi utilizat și pentru promoavarea locală a locațiilor noi, ex: restaurante, florării sau cafenele la un cost mic fix / click predictibil și eficient.

Modulul și functionalitățile acestuia, pot fi accesate din contul de client de către toți partenerii platformei. În câțiva pași, firmele din platformă își pot crea propria campanie de reclame, stabilindu-și propriul buget și secțiunile din site unde își doresc să apară reclamele, spun reprezentanții companiei.

Adaugati primul review

Ce fel de locatii, produse si servicii puteti evalua pe bizihub.ro?

Desi multi oameni cred ca pe bizihub pot evalua un restaurant sau un hotel, in realitate avem peste 3oo de categorii si mii de afaceri locale. Va recomandam sa examinati si sa evaluati orice experienta sau interactiune cu orice tip de afacere locala.

Ce ar trebui sa includa reviewul meu?

Cele mai bune recenzii sunt pasionale si personale. Ele ofera o naratiune bogata, o multime de detalii si un sfat util sau doua pentru alti consumatori.

Ganditi-va la experienta dvs. recenta la o afacere – ati putea spune detalii care ar ajuta viitorii consumatori ca Dvs.?

 • Incercati sa detaliati preparatele preferate (sau cel putin preferate) la restaurantul local.
 • Vorbiti despre o experienta mai putin placuta care va va retine sa reveniti (sau să stati departe) in anii urmatori.
 • Evidentiati un angajat care a depus un efort suplimentar pentru a va face experienta memorabila.
 • Includeti detalii despre locatie, parcare, curatenie, igiena, experienta geerala
 • Descrieti de ce veti folosi din nou acest serviciu (instalator, furnizor de servicii, antreprenor, consultant, freelancer, etc.) pentru următorul dvs. proiect.

Ce ar trebui sa mai oferiti in afara de recenzie?

Ar trebui sa va propuneti sa va adaugati recenzia corect si sa reflecte o experienta personala autentica. De exemplu, opiniile personale („mâncarea de aici este cea mai bună”) sunt bune, dar speculațiile sau exagerarea („probabil că folosesc carne congelata..”) este ceva speculativ fara o proba nu incurajam astfel de afirmatii.

Cum adaug cupoane de reduceri pe platforma Bizihub.ro

Bizihub lanseaza incepand cu luna mai 2020, un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii si vizitatorii platformei. Serviciul pune la dispozitia clientilor platformei un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare, prin promotii activate prin cupoane, direct in platforma.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu si pot determina mai rapid vizitatorii sa plaseze o comanda ca sa beneficieze de reducerile de pret. 

Cititi mai mult in acest ARTICOL sau urmariti acest scurt VIDEO pentru a activa cu succes o campanie de vouchere sau cupoane de reduceri.

Cum adaug anunturi in platforma Bizihub.ro

Cum puteti ajunge la vizitatori oriunde s-ar afla si cum ii puteti intampina atunci cand au o problema la care dvs. ati putea avea solutia?

Printre posibilele metodede de promovare oferite de platforma BiziHub.ro pentru produsele/ serviciile comercialiazite, se afla si anunturile online. Activati chiar acum o campanie de anunturi!

Cu ajutorul lor, fie incercati sa starniti interesul posibililor clienti, fie raspundeti atunci cand manifesta un interes direct prin cautare, fata de produsele/serviciile dvs.

In functie de obiectivele stabilite (branding sau vanzari), puteti apela la mai multe tipuri de anunturi online. Campania de anunturi se poate activa din Panoul de Administrare.

Cititi mai mult in acest ARTICOL sau urmariti acest scurt VIDEO , pentru a descoperi procesul simplu de adaugare de anunturi.

Cum obtin acces la panoul de administrare Bizihub.ro

Panoul de Administrare este principalul instrument cu care veti lucra / administra compania in platforma Bizihub.ro. In Panoul de Administrare puteti administra:

 • Anunturi
 • Evenimente
 • Programari
 • Cupoane de reduceri
 • Meniuri (Horeca)
 • Administrare profil
 • Inbox (mesaje primite de la clienti sau prospecti)
 • Facturile
 • Campanii de publicitate in site (PPC)
 • Recenzii (primite de la clienti)

Va invitam sa urmariti acest scurt VIDEO in care va aratam cum cereti accesul la Panoul de Administrare.

Cum imi listez compania pe platforma Bizihub

Listarea pe platforma Bizihub.ro este foarte simpla si dureaza aproximativ 2 minute. In coltul din dreapta sus exista un buton “Adauga Afacere”. Apasati pe acel buton si incepeti procesul de listare.

De asemenea, va invitam sa urmariti acest scurt VIDEO pentru a parcurge procesul, simplu, pas cu pas.