Afla povestea lor, care este cea mai dificila provocare cu care se confrunta in aceasta perioada si solutiile implementate pentru continuarea activitatii
Care este povestea Maya’s Amazing Bookland?
Cand m-aminscris si eu (în Noiembrie 2014), mi s-a parut extrem de atragator si am considerat ca pe viitor pot oferi aceste carti cadouri pentru copiii prietenilor (oricum toată lumea oferă jucarii si hăinute) pe langa cartile cumparate pentru fiica mea. Pana la urmă cartile au valoare educativa, iar aceste carti sunt minunate prin simplul fapt ca promoveaza ideea de studiu prin joc (au multe activităti interesante, iar copiii sunt foarte atrasi de ele). Si mi-am zis ca nu pierd nimic daca incerc, cartile sunt o investitie, iar aceste cărti sunt de o calitate deosebita.
Mi-a placut ideea că pot face economie (pentru că pot cumpara cartile direct de la editura, online, cu reducere, iar apoi livrate prin DHL, foarte simplu, acasa, in circa 7-8 zile de la plasarea comenzii). Ulterior am descoperit posibilitatea de a-mi face chiar propria afacere. Practic mi-am creat job-ul meu, in care eu imi organizez timpul cum imi place, fac o activitate extrem de placuta si ma distrez foarte mult. In prezent, organizez targuri de carte la gradinite, scoli, companii, locuri de joaca, Facebook. Am o echipa de Organiseri in Romania, dar si în Franța, Italia, Spania, UK, Portugalia, Olanda, Grecia si Irlanda și totul e super fun. Nu toti cei care se inscriu sunt activi, multi isi cumpara pentru acasa, pentru cadouri sau pentru centrele educationale pe care le au. Ulterior, o buna parte intra si pe partea de promovare catre alti parinti cand descopera valoarea educativa si calitatea lor.

Am dezvoltat treptat si ateliere cu copii la scoli, de story telling sessions pe tematici diferite (Ancient Egypt, Space, Climate Change, Knights and Castles, Flags around the World, etc), lucrez și cu Toddler Groups la cateva gradinite private din apropiere sau cu comunitatea de expati din zona mea. In Romania eu promovez cartile Usborne si cu ajutorul bloggerilor de parenting, din perspectiva avantajelor invatarii limbii engleze asupra dezvoltării neurolingvistice a copiilor (ei sunt mult mai creativi, gasesc solutii mult mai repede la diverse situatii, invata mult mai usor o limba străina, cand sunt foarte mici prin imitatie, importanta implicării părintilor in a invata copilul sa citeasca si să iubeasca lectura), faptul ca ei capata o mai mare incredere in sine atunci cand petrec timp cu parintii care la inceput le citesc povestile, iar apoi ii invata pe micuti sa citeasca.
Care este cea mai dificila provocare pe care o intampinati in acest moment?
Cea mai mare provocare consta in faptul ca am un stoc impresionant de carti pe care le pregatisem pentru targurile de carte pe care le organizez la scoli si gradinite. Deoarece acestea s-au inchis si raman inchise pana in toamna, posibil si dupa, am sumele blocate în stoc.
Editura pe care o reprezint nu ne permite sa avem un site propriu, decat o extensie template din UK, care nu este prea functionala.
Care este o solutie pe care ati implementat-o pentru a continua activitatea?
Am intensificat mai mult activitatea pe Facebook. In luna mai organizez sesiuni zilnice live cu tArg de carte, lucrez si la cresterea canalului de You Tube, ma focusez tot mai mult pe colaborari online cu divere platforme, bloggeri, etc.
BiziHub.ro sprijina afacerile locale
In aceasta perioada oferim producatorilor sau afacerilor locale un mod simplu de conectare online cu mai multi clienti. Orice afacere locala care ofera produse sau servicii, isi poate lista firma GRATUIT si beneficiaza de un plan de promovare de 90 zile. Impreuna ajungem la mai multi clienti online!
Comunitatea noastra ofera o suită de solutii pentru promovarea afacerilor, promovare digitală și un mix de expunere online, offline si media: Televiziune, Comunitate Online, Networking si Evenimente.