Afla povestea lor, care este cea mai dificila provocare cu care se confrunta in aceasta perioada si solutiile implementate pentru continuarea activitatii
Care este povestea High Performance?
De peste 22 ani lucrez cu angajatii, beneficii pentru angajati si managementul talentului fiind familiarizata atat cu mediul corporate, cat si cel comunitar din ONG-uri.

Dupa mai multe vizite in sediile Google, Apple, Facebook din Silicon Valley, San Francisco, Los Angeles si Londra, in urma cu 6 ani lansam primul Cabinet de Relaxare din cadrul unei multinationale in care ofeream angajatilor procese de relaxare, autocunoastre cu 2 instrumente digitale de ultima tehnologie, dezvoltare personala pentru performanta si discutii one to one.
Care este cea mai dificila provocare pe care o intampinati in acest moment?
Marile provocari ale momentului sunt legate de distantarea sociala pe termen lung, care a facut imposibila realizarea unora dintre serviciile sau tehnicile pe care le ofeream: scanarea cu aparatele de autocunoastere, peste 90 de tehnici de relaxare din cabinet.
Distantarea reduce din efectul tehnicilor, izolarea la domiciliu alaturi de familie, creeaza o senzatie de neconfidentialitate pentru client. Daca esti acasa nu-ti gasesti usor o ora de liniste in care sa poti face tehnicile profund sau sa vorbesti sincer tot ceea ce te framanta.
Tocmai de aceea in acesta perioada am observat ca am interactionat mai mult cu persoane care aveau partenerii departe si puteau sa vorbeasca, iar ceilalti doreau sa comunicam mai mult in scris decat verbal.
Alte provocari sunt legate de convingerea oamenilor ca singurul lucru care i-ar face sa se simta mai bine este o excursie, o pizza la terasa sau o evadare in concediu.
Astfel ca dintr-o data, serviciile pentru starea de bine, echilibrul interior, activarea potentialului maxim si cresterea nivelului de aspiratii, au devenit solutii secundare si de lux.
Spun acest lucru deoarece m-am implicat si in mai multe initiative comunitare si guvernamentale de suport psihologic gratuit, in ultimele 3 luni.
Care este o solutie pe care ati implementat-o pentru a continua activitatea?
In urma cu 2 ani noi lansam Re-line serviciul nostru online, dar in 2020 a fost interesant sa adaptam tot ce stim intr-un format online, care sa poata avea si efect.
Astfel ca am dezvoltat propria noastra tehnica RRAF, care vine cu exercitii practice pentru cele mai mari provocari ale momentului in lucrul cu noi: Relaxarea psihica, Reactivarea dupa carantina, Activarea si cresterea motivatiei in conditiile actuale si Focusarea pe tinte clare intr-o lume divergenta si in dizolvare sub anumite aspecte.
Si pentru ca experienta noastra este strans legata si de tineri (elevi, studenti), care la fel ca si unii dintre angajati sunt intr-un update de drum de cariera, iar companiile vor sa-si selecteze cei mai buni angajati organizam sesiuni de Coaching cariera, managementul talentului si evaluare de personal, online si la sediul clientului.
BiziHub.ro sprijina afacerile locale
In aceasta perioada oferim producatorilor sau afacerilor locale un mod simplu de conectare online cu mai multi clienti. Orice afacere locala care ofera produse sau servicii, isi poate lista firma GRATUIT si beneficiaza de un plan de promovare gratuita. Impreuna ajungem la mai multi clienti online!
Comunitatea noastra ofera o suită de solutii pentru promovarea afacerilor, promovare digitală și un mix de expunere online, offline si media: Televiziune, Comunitate Online, Networking si Evenimente.