Afla povestea lor, care este cea mai dificila provocare cu care se confrunta in aceasta perioada si solutiile implementate pentru continuarea activitatii
Care este povestea Fundatiei Calea Victoriei?
Inspirăm prin arte. Asta facem noi, la Fundația Calea Victoriei. J Ne-am dat seama că acesta este rolul nostru în „viața cetății” când am împlinit 10 ani de cursuri și evenimente culturale. Am început în 2008, cu un curs despre istoria României susținut de Neagu Djuvara, și de-atunci nu am încetat să promovăm studiul artelor și al științelor umaniste. În cei 12 ani pe care i-am parcurs împreună, am organizat peste 4000 de cursuri și evenimente, de care s-au bucurat peste 65.000 de oameni.

De ce? Pentru că din povești, picturi, muzică clasică și teatru ne hrănim nu numai sufletul, ci și mintea. Scrisul, lectura, desenul și pictura, apropierea de muzica clasică și cercetarea întâmplărilor din istorie ne fac mai creativi. Ne provoacă să venim cu idei noi, ne antrenează gândirea critică și ne ajută să vedem lucrurile în context. La cursurile fundației s-a creat, în timp, o adevărată comunitate. Cursurile sunt un prilej pentru iubitorii de cultură și frumos să se întâlnească (fizic sau online), să învețe împreună sau unii de la alții, să schimbe idei. De la Fundația Calea Victoriei pleci cu idei, prieteni și chiar proiecte noi. Împreună cu echipa noastră de lectori: cercetători în diverse domenii, istorici, pictori, actori, psihologi, muzicieni, antropologi, profesioniști în comunicare etc. a trecut deja de mai multe momente dificile. Continuăm să facem P.R. cultural pentru subiectele care ne plac și care completează educația oferită de sistemul clasic de învățământ. Acum oferim publicului și cursuri online de educație vizuală, gândire critică, dezvoltare personală, comunicare eficientă, actorie și multe altele.
Care este cea mai dificila provocare pe care o intampinati in acest moment?
Avem aproape o lună de experiență în susținerea de cursuri online, live, interactive. În cei peste 12 ani de activitate, publicul din țară și străinătate ne-a solicitat adesea să găsim o soluție pentru cei care nu pot veni fizic la cursurile de la sediul nostru din București.
Provocarea este acum să facem mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni care își doresc să învețe. Oameni pasionați de cultură, care știu că, dacă vrei să-ți păstrezi mintea în formă, e vital să continui să înveți lucruri noi, chiar și după ce ai încheiat școala.
Dragii noștri, de acum vă puteți bucura de cursuri online, interactive, pe subiecte inteligente: dezvoltare personală, istorie, comunicare, spiritualitate, istoria artei etc.
Care este o solutie pe care ati implementat-o pentru a continua activitatea?
Ca să putem continua cursurile aflate în desfășurare sau să le începem pe cele noi, ne-am mutat activitatea în online. După ce am testat rapid mai multe variante, am decis că zoom.us este platforma de care avem nevoie. Toți lectorii fundației au beneficiat de un training înainte să-și înceapă cursurile pe Zoom. Iar pentru cursanți, ca să-i ajutăm să se conecteze cât mai simplu la curs, oferim suport tehnic la telefon sau pe contact@victoriei.ro.
BiziHub.ro sprijina afacerile locale
In aceasta perioada oferim producatorilor sau afacerilor locale un mod simplu de conectare online cu mai multi clienti. Orice afacere locala care ofera produse sau servicii, isi poate lista firma GRATUIT si beneficiaza de un plan de promovare de 90 zile. Impreuna ajungem la mai multi clienti online!
Comunitatea noastra ofera o suită de solutii pentru promovarea afacerilor, promovare digitală și un mix de expunere online, offline si media: Televiziune, Comunitate Online, Networking si Evenimente.