Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, directorul online BiziHub.ro, oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă.

”Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, spune Constantin Paraschiv, inițiatorul BiziHub.

Citește articolul integral pe Revistabiz.ro

bizhub.ro -sustinem afacerile locale

Platforma online BiziHub.ro oferă gratuit un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă, fie că sunt producători, furnizori sau distribuitori.

Astfel, aceștia pot găsi clienți noi. Măsura vine pentru sprijinirea afacerilor locale, în contextul coronavirusului.

Citește articolul integral pe wall-street.ro

Coronavirus | Directorul online Bizihub, ocazie de promovare gratuită pentru IMM-uri

Bizihub este o platformă avansată, detaliată și extinsă, care permite clienților să identifice rapid afacerile, să afle mai multe informații și să între în contact direct cu reprezentanții acestora.
Citește articolul integral pe start-up.ro
bizhub.ro -sustinem afacerile locale

Platforma de promovare pentru afacerile locale, disponibila gratuit pentru 90 de zile.  Directorul Online BiziHub.ro este o platforma avansata care permite producatorilor, furnizorilor si distribuitorilor sa identifice rapid afacerile, sa afle mai multe informatii si sa intre in contact direct cu reprezentantii acestora.

Citeste mai departe articolul integral pe Business24.ro

bizihub.ro - sustinem afacerile locale din roamnia

BiziLIVE TV si BiziHUB.ro ofera o suita de solutii pentru promovarea afacerilor, promovare digitala si un mix de expunere online, offline si media: Televiziune, Comunitate online, Networking si Evenimente pentru: restaurante, magazine online, producatori locali, cafenele, distribuitori, companii de training si educatie sau profesii liberale.

BiziLive TV a lansat directorul online BiziHub.ro in luna aprilie, o platforma avansata care permite producatorilor, furnizorilor, distribuitorilor sau magazinelor online sa-si mareasca traficul si comenzile cu ajutorul unor intrumente de marketing disponibile in platforma.

Citeste mai departe comunicatul de presa pe Ziare.com

campanie marketing online cu ajutorul anunturilor online

”Pentru că mediul de business trece printr-o perioadă extrem de dificilă, vrem să venim în ajutorul afacerilor locale, oferindu-le GRATUIT un plan de promovare de 90 zile tuturor celor care se înscriu pe platformă. Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, spune Constantin Paraschiv, inițiatorul BiziHub.

Citeste mai departe articolul integral pe GlobalManager.ro

BiziLive TV a lansat BiziHub, platformă de promovare gratuită pentru afacerile locale

BiziLive TV a lansat directorul Online BiziHub.ro, o platformă avansată care permite producătorilor, furnizorilor și distribuitorilor să identifice rapid afacerile, să afle mai multe informații și să intre în contact direct cu reprezentanții acestora, potrivit unui comunicat de presă.

Citeste mai departe articolul pe Financial Intelligence.ro

Bizihub lanseaza un serviciu de promotii prin cupoane, special pentru clientii si vizitatorii platformei.

Serviciul pune la dispozitia companiilor listate in platforma un nou instrument de marketing pentru recompensare si de stimulare prin promotii activate prin cupoane, direct in platforma.

Suplimentar, dezvoltatorii platfomei au creat pentru clienti si vizatori o pagina dedicata campaniilor active cu vouchere sau cupoane de reduceri.

Astfel, oricine poate gasi pe site cupoane ce vor ajuta in pregatirea listei de cumparaturi sau in descoperirea si achizitionarea de produse sau servicii care beneficiaza de promotii speciale din partea producatorilor locali, organizatiilor sau comerciantilor listati in platforma.

Cupoanele de reduceri sunt foarte utile pentru promovarea unei afaceri/eveniment/ serviciu si pot determina mai rapid vizitatorii sa plaseze o comanda ca sa beneficieze de reducerile de pret.

Citește mai departe comunicatul de presă pe Business24.ro

Creste-ti vanzarile cu ajutorul cupoanelor de reduceri pe bizihub.ro

Adauga acum gratuit compania ta

Profita de planul gratuit de promovare

1- Completeaza formularul de listare al companiei si cere acces la panoul de control.
Din panoul de control iti poti adminstra profilul, clientii, ofertele, discounturile, cupoanele si reclamele.

2- Promovare online
Promoveaza-ti afacerea pentru a atrage clientii potriviti pentru produsele si serviciile tale

3- Conversii
Transforma vizitatorii in clienti fideli oferindu-le oferte si promotii atractive